7 de noviembre de 2011

Emilio Duró: un motivador nat

Aquí us deixo un enllaç d'una ponència d'Emilio Duró sobre l'optimisme i il·lusió, llicenciat en ciències econòmiques, màster sobre administració d'empreses i professor i col·laborador en universitats com la de Navarra, la Pompeu Fabra o la de Granada. Assessor de moltes empreses com Alcatel, Renfe o Microsoft. 



Amb aquesta conferencia, podreu veure com Emilio Duró intenta fer entendre a la gent que la vida és molt simple,  que el mal humor s'ha convertit en una cosa normal del dia a dia, i que això comporta el no estar content i no gaudir de la vida, cosa que porta a la depressió, una de les malalties amb més causes altes de mort, ell també ens explica que aquesta malaltia fa que el cervell ens provoqui el 80% de les malalties que es poden agafar, ja que el cervell et transmet d'aquesta manera que hauries de canviar la teva forma de viure.


El ponent decideix un dia estudiar la gent feliç i veure els seus comportaments, i ens intenta fer veure que la vida s'ha de gaudir al màxim, sabent jugar les teves cartes, i que si ets més feliç a la vida rendeixes un 65% més que la resta de la gent o que un nen que salta, córre i riu aprèn un 25% més que els altres nens, que s'ha de fer esport per tindre el cos actiu i rejovenir-lo...en definitiva, un motivador, ja que intenta millorar la vida de la gent per que gaudeixi la vida dia a dia.
Un vídeo que em va servir per motivar-me i tornar a estudiar, desprès de anys sense fer-ho, un vídeo que em va fer veure moltes realitats i lluitar per alguna cosa que realment feia molt de temps que volia aconseguir. Apart, us recomano veure'l ja que es fa molt amè, perquè ho explica d'una manera molt divertida.






No hay comentarios:

Publicar un comentario