7 de noviembre de 2011

Perdem de vista el nostre camí...

Com tots els sentiments, emocions, pensaments, sensacions... la motivació també es pot perdre. Moltes vegades, no tenim ganes de fer les coses i en aquestes ocasions pot ser que haguem perdut la motivació. Hi ha moltes coses per les que es pot perdre la motivació, però pensem que n'hi ha dues que són les que més la perjudiquen, són dues claus a tenir en compte quan ens sentim desmotivats, quan sentim que no podem tirar endavant algun projecte, alguna idea o qualsevol cosa que algun dia ens hem proposat. Per fer-ho més explicatiu, hem creat un vídeo en el que expliquem els dos motius que creiem que són la causa principal de la pèrdua de motivació en molts aspectes de la nostra vida. Esperem que us agradi i que us serveixi en el cas que us sentiu així.


















Després d'haver visualitzat el vídeo, podem tenir més clar com fer front a la nostra desmotivació o en un futur poder prevenir-la, però sempre hem de tenir clars els aspectes que ens ajuden a no perdre la motivació, sempre hem de recordar que:


- HEM DE POSAR-NOS OBJECTIUS PETITS PER PODER ARRIBAR A LES GRANS METES.


- NO HEM DE PERDRE MAI DE VISTA ELS NOSTRES OBJECTIUS.


- QUAN NO ENS AGRADIN, HEM DE BUSCAR LES COSES POSITIVES QUE ENS POT APORTAR REALITZAR-LOS.


- SI NO PODEM FER-HI FRONT NOSALTRES SOLS, PODEM DEMANAR AJUDA ALS NOSTRES COMPANYS.

1 comentario:

  1. Mai em de perdre de vista el nostre camí i si ens desviem, per causes del destí em de tornar allà on estavem..perquè d'això es tracta la vida, no? de caure i aixecar-nos.
    SIGUEU FELIÇOS MOTIVATS! :)

    ResponderEliminar